Η παρακάτω είναι μια λίστα χρωστικών ουσιών & προσθέτων για τρόφιμα που εκδόθηκε από το νοσοκομειακό κέντρο "CHAUMONT FRANCE", βασισμένη σε πληροφορίες που δόθηκαν από το ερευνητικό νοσοκομείο "VILLAJUIR FRANCE", για να επιστήσει την προσοχή των καταναλωτών στα αποτελέσματα των προσθέτων που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία των τροφίμων.
Ε400 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε401 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε402 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε403 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε404 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε406 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε407 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ε408 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε410 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε411 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε413 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε414 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε420 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε421 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε422 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε450 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ε461 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ε462 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ε463 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ε465 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ε466 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ε471 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε472 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε473 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε474 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε475 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε477 ΥΠΟΠΤΟ
Ε480 ΑΚΙΝΔΥΝΟ