Η παρακάτω είναι μια λίστα χρωστικών ουσιών & προσθέτων για τρόφιμα που εκδόθηκε από το νοσοκομειακό κέντρο "CHAUMONT FRANCE", βασισμένη σε πληροφορίες που δόθηκαν από το ερευνητικό νοσοκομείο "VILLAJUIR FRANCE", για να επιστήσει την προσοχή των καταναλωτών στα αποτελέσματα των προσθέτων που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία των τροφίμων.
Ε100 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε101 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε102 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε103 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε104 ΥΠΟΠΤΟ
Ε105 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε110 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε111 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε120 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε121 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε122 ΥΠΟΠΤΟ
Ε123 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε124 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε125 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε126 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε127 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε130 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε131 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ
Ε132 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε140 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε141 ΥΠΟΠΤΟ
Ε142 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ
Ε150 ΥΠΟΠΤΟ
Ε151 ΥΠΟΠΤΟ
Ε152 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Ε153 ΥΠΟΠΤΟ
Ε160 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε161 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε163 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε170 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε171 ΥΠΟΠΤΟ
Ε173 ΥΠΟΠΤΟ
Ε174 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε175 ΑΚΙΝΔΥΝΟ
Ε180 ΥΠΟΠΤΟ
Ε181 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου